Au Pair International - Events

Events

Elk jaar bieden wij onze au pairs de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse au au pair excursies en meetings. De au pair events kondigen wij aan op onze Facebook pagina en per e-mail. Au pairs die bij ons bureau ingeschreven staan kunnen ca. vijf keer per jaar gratis deel te nemen aan een event. Zo hopen we de drempel om de events te bezoeken, zo laag mogelijk te houden.


Welcome meeting
Voor au pairs die net zijn aangekomen in Nederland organiseren wij drie keer in het jaar een gratis ‘Welcome meeting’. Tijdens deze dag zullen wij op een leuke en interactieve manier onderwerpen behandelen zoals: communicatie met het gastgezin, feedback geven en ontvangen, het zorgen voor kinderen en leuke kinderactiviteiten. We bespreken ook het dagelijkse leven en de cultuur in Nederland. De informatie wordt in de vorm van workshops, video’s, sketches en presentaties behandeld. Daarnaast krijgen de au pairs een presentatie van een gespecialiseerd bedrijf over EHBO voor baby’s en kinderen. De ‘Welcome Meeting’ geeft de au pair een vliegende start voor het au pair jaar. Daarnaast zal de au pair veel andere nieuwe au pairs leren kennen!


Excursies
Onze excursies variëren van een bezoek aan een kasteel, de Keukenhof, een city trip, een museum, activiteiten op het strand of een middag gezellig bowlen. We beginnen elke excursie met een kennismakingsspel om het ijs te breken. Het doel is immers dat de au pairs elkaar leren kennen en ook na afloop contact blijven houden!