Au Pair International - Events & Meetings

Events & Meetings

Elk jaar bieden wij onze au pairs de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse ‘au pair events’. Dit varieert van een bezoek aan een kasteel, de Keukenhof, een city trip of een middag gezellig bowlen. We beginnen elke excursie met een kennismakingsspel om het ijs te breken. Het doel is immers dat de au pairs elkaar leren kennen en ook na afloop contact blijven houden!

Gratis excursieprogramma
De au pair events kondigen wij aan op onze Facebook pagina en per e-mail. Au pairs die bij ons bureau ingeschreven staan, hebben de mogelijkheid om vijf keer per jaar gratis deel te nemen aan een event. Zo hopen we de drempel om de events te bezoeken, zo laag mogelijk te houden.

‘Welcome meeting’
Voor au pairs die net zijn aangekomen in Nederland organiseren wij twee keer in het jaar een gratis ‘Welcome meeting’. Tijdens deze dag zullen wij op een leuke en interactieve manier onderwerpen behandelen zoals: communicatie met het gastgezin, feedback geven en ontvangen, het zorgen voor kinderen en leuke kinderactiviteiten. We bespreken ook het dagelijkse leven en de cultuur in Nederland. De informatie wordt in de vorm van workshops, video’s, sketches en presentaties behandeld. Daarnaast krijgen de au pairs een presentatie van een gespecialiseerd bedrijf over EHBO voor baby’s en kinderen. Ze krijgen aan het einde van de dag een goodiebag mee met handige informatie om thuis nog eens door te lezen. De ‘Welcome Meeting’ geeft de au pair een vliegende start voor het au pair jaar. Daarnaast zal de au pair veel andere nieuwe au pairs leren kennen!

 

De Au Pair International ‘Event Calendar’ van 2019: