Over ons

Au Pair International is opgericht in 2010 met de missie om het verschil te gaan maken! Destijds werd de au pair branche geplaagd door snel opkomende en verdwijnende schimmige bureaus die vaak niet de zorg voor potentieel kwetsbare au pairs als hoogste prioriteit hadden. Au Pair International wilde met een uitgebreid systeem van monitoring en culturele activiteiten en een betrokken team een stabiele en betrouwbare factor vormen.  

Dat dit ook de goedkeuring van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) kon wegdragen, bleek doordat we al snel na oprichting de status van Erkend Referent verkregen. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen die de overheid stelt aan au pair bureaus. En dat wij gemachtigd zijn om aanvragen voor au pair visa en verblijfsvergunningen in te dienen bij de IND volgens een versnelde procedure. 

Misschien nog wel trotser zijn we op het feit dat we in 2015 na een uitgebreide selectieprocedure als enige au-pair bureau in Nederland zijn benoemd tot ‘preferred partner’ van AuPairWorld. AuPairWorld is wereldwijd dé marktleider op het gebied van online bemiddeling tussen gastgezinnen en au pairs. AuPairWorld is van mening dat hun motto ‘we connect, we care’ in Nederland het beste uitgedragen wordt door Au Pair International.    

Het kantoor van Au Pair International is gevestigd in Leek (Groningen). Wij werken echter landelijk en ook onze events vinden plaats door heel Nederland. We hebben een divers en internationaal samengesteld team, waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt om van elke au pair plaatsing een succes te maken.

Onze partners:

Ons team:

Au Pair International is Premium Partner van

en_US