Winter aanbieding!

Au Pair International is exclusief partner van AuPairWorld in Nederland. Afgelopen zomer bestond de samenwerking met AuPairWorld alweer 5 jaar! Dit willen wij graag met u vieren.

Als u zich nu registreert als gastgezin bij Au Pair International, ontvangt u een promotiecode van AuPairWorld waarbij u gratis 1 maand lang naar een au pair kunt zoeken op de website van AuPairWorld.

 

*De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de promotiecode campagne met AuPairWorld.

Om in aanmerking te komen voor de gratis promotiecode, vragen wij u zich te registreren als gastgezin bij Au Pair International. Dit houdt in dat u minimaal het registratieformulier invult en het opdrachtformulier voor de self-match service ondertekent. Als Au Pair International uw registratie daadwerkelijk accepteert, dan ontvangt u de promotiecode. Au Pair International behoudt zich het recht voor om gastgezinnen te weigeren als klant, dit naar beoordeling van Au Pair International.

Alleen gastgezinnen die de afgelopen twee jaar geen klant zijn geweest bij Au Pair International komen in aanmerking voor een promotiecode.

De promotiecodes kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld.

De promotiecodes worden aangeboden op basis van beschikbaarheid.

Au pairs uit de Filipijnen komen niet in aanmerking voor deze promotie, wij bieden onze self-match service helaas niet aan voor au pairs met de Filipijnse nationaliteit.