Au Pair International - Over ons

“Thank you for the great support. It was nice to meet you and having a caring and loving agency” || Au Pair Bukiwe from South Africa

Over ons

In Nederland is Au Pair International het enige au-pairbureau dat benoemd is tot ‘preferred partner’ van het bedrijf AuPairWorld. AuPairWorld is de wereldwijde marktleider op het gebied van online bemiddeling tussen gastgezinnen en au pairs. Au Pair International heeft een speciale self-match service voor klanten die hun match hebben gevonden op www.aupairworld.com. Daarnaast verzorgen wij voor de klanten van AuPairWorld excursies en Webinars.

Wij staan bekend als een betrouwbaar en betrokken bemiddelingsbureau. Het is onze missie om de deelname aan het au pair programma een onvergetelijke interculturele ervaring te maken voor gastgezinnen en au pairs. We zijn trots op onze hoogwaardige dienstverlening: onze informatievoorziening verloopt snel, correct en volgens afspraak. Daarnaast zijn onze medewerkers bijzonder betrokken bij het welslagen van het uitwisselingsjaar. Wij vertellen u wat u kunt verwachten van het au pair programma en zijn open over alle uitdagingen waar u mee te maken kunt krijgen. Bovendien staan we u tijdens het hele proces terzijde met advies en begeleiding.

Het kantoor van Au Pair International staat in Leek (Groningen). Wij bieden onze diensten in heel Nederland aan.

Kort na oprichting heeft de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) aan Au Pair International in 2010 de status van Erkend Referent verleend. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen die de overheid stelt aan au pair bureaus. En dat wij gemachtigd zijn om aanvraag voor au pair visa en verblijfsvergunningen in te dienen volgens een versnelde procedure en elektronische portal.

In 2012 zijn wij gevraagd door de NCRV om mee te werken aan het tv-programma ‘Altijd Wat’ waarin wij lieten zien hoe een au pair jaar idealiter wordt ingevuld. Het platform FAMBIZZ voor professionele familiebedrijven heeft in 2013 vastgesteld dat Au Pair International behoort tot de top van de au pair branche in Nederland. In 2015 werd Au Pair International ‘preferred partner’ van AuPairWorld.