Medewerkers

 • Mw. Daniëlle Plantinga, MA

  Coördinator back office en tevens eigenaar

  Daniëlle is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de back office. Daniëlle heeft al jarenlang zelf au pairs in haar gezin en kan gastgezinnen dus vanuit haar eigen ervaring adviseren. In het verleden heeft ze diverse internationale banen gehad bij de IND en het Ministerie van Justitie. Daniëlle heeft Slavische talen en letterkunde gestudeerd.

 • Mw. Annemieke Wouda, BA

  Office Manager

  Annemieke zorgt ervoor dat onze complexe administratieve processen gestroomlijnd verlopen. Ze stelt de aanvragen voor visa en verblijfsvergunningen op en ze maakt de roosters voor de au pairs. Annemieke heeft een HBO-opleiding op het gebied van toerisme afgerond en is na diverse banen bij onder meer de Hogeschool Rotterdam en de ANWB bij Au Pair International komen werken.

 • Mw. Jet van Bennekom, MA

  Accountmanager au pairs/gastgezinnen

  Jet verzorgt de huisbezoeken voor Au Pair International en voert tevens evaluatiegesprekken. Jet heeft na haar opleiding pedagogiek voornamelijk gewerkt voor kinderdagverblijven in diverse adviserende en leidinggevende posities. Jet woont in Utrecht. Ze houdt van klassiek ballet, kunstgeschiedenis en tuinieren.

 • Mw. Ilouwna le Roux, MA

  Freelance Account Manager

  Ilouwna is onze Zuid-Afrikaanse collega en woont tijdelijk in Dongtan, Zuid-Korea. In 2015 heeft ze een zeer succesvol au pair jaar doorgebracht in Nederland. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander hoe het is om deel te nemen aan een cultureel uitwisselingsprogramma. Ilouwna ondersteunt ons met de vertaalwerkzaamheden en ze voert voortgangsgesprekken met au pairs via Skype.

 • Mw. Maartje Mulder, BA

  Inbound programme medewerker

  Maartje heeft een achtergrond in de reisbranche en het zal dus geen verbazing wekken dat haar grote hobby het maken van (verre) reizen is. In haar werk houdt ze van aanpakken. Bij Au Pair International houdt ze zich bezig met de organisatie van de excursies, het onderhouden van de website, bemiddelingen en allerhande administratieve en secretariële werkzaamheden.

 • Mw. Manon Roodvoets

  Account Manager

  Manon neemt een groot deel van de communicatie met de au pairs en de gastgezinnen voor haar rekening. Ze benadert au pairs en gezinnen vanuit een oprechte ‘human interest’. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met zeilen, interieurontwerp en tennis. Eerder is ze o.a. werkzaam geweest voor de internationale basisschool in Hilversum en voor KPN.