Au Pair International - Bemiddeling

Bemiddeling

Het succes van het uitwisselingsjaar hangt voor een groot deel af van de keuze voor de juiste au pair. Zij komt immers een jaar bij u in huis wonen en zal bij de verzorging en opvoeding van de kinderen en in het huishouden de nodige verantwoordelijkheden krijgen. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u een goede klik heeft met de au pair en dat u op haar kunt bouwen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het verzorgen van bemiddelingen en ons uitgebreide buitenlandse netwerk is Au Pair International uitstekend in staat om een passende en gekwalificeerde au pair voor uw gezin te vinden. Nadat wij uw wensen geïnventariseerd hebben, gaan wij samen met onze partnerbureaus in Zuid-Afrika, Oekraïne, Rusland, Colombia, Argentinië, Mexico, China en/of Thailand op zoek naar de ideale au pair kandidaat. In het menu ‘au pairs’ kunt u alvast kennismaken met voorbeelden van au pair kandidaten.

Alle kandidaten uit ons eigen bestand zijn geïnterviewd door onze buitenlandse collega’s. Daarnaast wordt van elke kandidaat een uitgebreid dossier aangelegd bestaande uit een inschrijfformulier met persoonlijke gegevens, ervaring, achtergronden en foto’s, een ‘dear host family letter’, referenties, een gezondheidsverklaring, diploma’s en een verklaring van goed gedrag. We verwachten natuurlijk van onze kandidaten dat ze een goede spreekvaardigheid Engels hebben, affiniteit hebben met kinderen en licht huishoudelijk werk, en over goede sociale en communicatieve eigenschappen beschikken.

De ‘matchingprocedure’ voeren wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Elke au pair kandidaat heeft tevens een selectiegesprek met een Nederlandse medewerker van Au Pair International. Doordat wij elke kandidaat persoonlijk hebben gezien en gesproken via Skype, zijn we in staat om een optimale match te maken. Tijdens de selectieprocedure denken wij uiteraard steeds met u mee. Mocht u nog twijfels hebben over een kandidaat, dan bespreken we dit met ons partnerbureau, en zo nodig stellen wij nieuwe kandidaten voor. Net zolang totdat u het gevoel heeft een juist besluit te kunnen nemen.

Wilt u meer weten over onze bemiddeling service?
U kunt per e-mail of telefoon ons uitgebreide ‘handboek voor gastgezinnen’ aanvragen en een afspraak maken voor een telefonisch intake.