Au pair events

Wij vinden het belangrijk om het uitwisselingsprogramma ook voor de au pair volledig en bijzonder te maken. Daarom hebben wij een ruim aanbod van events en cursussen voor de au pairs.

AU PAIR EVENTS & TRAININGEN

Elk jaar bieden wij onze au pairs de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse au au pair excursies en meetings. De au pair events kondigen wij aan via Social Media en per e-mail. Au pairs die bij ons bureau ingeschreven staan kunnen gratis deel te nemen aan een event.

De events worden druk bezocht, over het algemeen komen er rond de 100 deelnemers op af. Genoeg mogelijkheden dus om nieuwe vrienden te maken!

Taalcursus Nederlands

Onze introductiecursus ‘Nederlands voor au pairs’ is speciaal op maat gemaakt voor deelnemers aan het au pair programma in Nederland. In deze compacte cursus met twee lessen op locatie en acht online lessen, wordt de au pair meegenomen in een uniek verhaal: de reis van een au pair. 

Lees meer over onze cursus Nederlands in onze brochure. 

Events

Onze excursies variëren van een bezoek aan een kasteel, de Keukenhof, een city trip, een museum, activiteiten op het strand of een middag gezellig bowlen. We beginnen elke excursie met een kennismakingsspel om het ijs te breken. Het doel is immers dat de au pairs elkaar leren kennen en ook na afloop contact blijven houden. Neem een kijkje op onze Social Media voor foto’s en ervaringen!

Welcome meetings​

Voor au pairs die net zijn aangekomen in Nederland organiseren wij drie keer in het jaar een gratis ‘Welcome meeting’. Tijdens deze dag zullen wij op een leuke en interactieve manier onderwerpen behandelen zoals: communicatie met het gastgezin, feedback geven en ontvangen, het zorgen voor kinderen en leuke kinderactiviteiten. We bespreken ook het dagelijkse leven en de cultuur in Nederland. De informatie wordt in de vorm van workshops, video’s, sketches en presentaties behandeld.

Daarnaast krijgen de au pairs een presentatie van een gespecialiseerd bedrijf over EHBO voor baby’s en kinderen. De ‘Welcome Meeting’ geeft de au pair een vliegende start voor het au pair jaar. Daarnaast zal de au pair veel andere nieuwe au pairs leren kennen

Au Pair International is Premium Partner van

en_US